Agencija

Poštovani,

Dobro nam došli na ovaj virtualni prostor, na kojem možete pronaći osnovne informacije o agenciji Peninsula i našoj aktualnoj ponudi nekretnina.

Naša mala agencija vrlo je prilagodljiva željama i potrebama svakog klijenta, a zadovoljstvo i sigurnost klijenta naši su prioriteti. Kroz svoju dosadašnju poslovnu aktivnost dokazali smo da prodavateljima osiguravamo profesionalno oglašavanje i prezentaciju nekretnine, kao i svu stručnu pomoć i dokumentaciju potrebnu za zaključenje prodaje. Kupcima pak jamčimo profesionalan i stručan pristup pri odabiru nekretnine i svu potrebnu pravnu pomoć prilikom kupnje.

Svakom klijentu pristupamo individualno i posvećujemo maksimalnu pažnju. Ako ste u potrazi za nekretninom, bit ćemo uz Vas od prvog trenutka. Poslušat ćemo Vaše želje, ideje i potrebe, ali i Vaše mogućnosti, te Vas usmjeriti u pravcu koji će Vam pomoći da dođete do konačnog cilja – optimalnog odabira s kojim ćete biti maksimalno zadovoljni! U slučaju da prodajete nekretninu, zauzet ćemo se za Vas i osigurati Vam da Vaša nekretnina postigne najbolju moguću cijenu, te da pronađe kupca u najkraćem mogućem roku.

Posebno naglašavamo da su sve naše nekretnine pažljivo odabrane i provjerene, dok za sva pravna pitanja i poslove brine naš vrhunski pravni tim. Dokumentacija svih nekretnina iz naše ponude detaljno je provjerena s pravne strane i kupcu garantiramo da kupuje nekretninu bez ikakvih mogućih sporova ili zapreka za prijenos vlasništva.

Važno je naglasiti da smo upisani u Registar posrednika u prometu nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, te u imenik agenata posredovanja u prometu nekretnina, što Vam dodatno garantira sigurnost i olakšava prodaju i kupnju nekretnina, ali i štedi Vaše vrijeme i novac.

Za svaku daljnju informaciju slobodno nas kontaktirajte, bit će nam zadovoljstvo odgovoriti na Vaša pitanja, uputiti Vas u sve što bi Vas moglo zanimati, te – ukoliko postoji interes s Vaše strane – dogovoriti i osobni sastanak.

Rado ćemo Vas i ugostiti u našem prostoru, u Novigradu u ulici Kule 13. Jer, kupujete li ili prodajete nekretninu, imajte na umu: korak u agenciju Peninsula Vaš je prvi korak ka uspješno realiziranom poslu.

Dobro nam došli!

Katarina Nemet,
Vlasnica i direktorica agencije Peninsula